Domain név regisztráció


A regisztrációt követően a domain név egy várólistára kerül a megrendelő tulajdonába egy kb. 3 napos elbírálási időszak után jut el.
A .hu végződéssel rendelkező domain név regisztráció 2 évre vonatkozik a megvásárlást követően, így ezt a domain név regisztrációt évente szükséges meghosszabbítani amennyiben a vásárolt domain névre továbbra is szükségük van.
Az egyéb végződéssel rendelkező külföldi domain nevek, illetve nemzetközi domain nevek (például .com, .net, .org, .info, ...stb.) esetében az alap regisztráció csak 1 évre szól, így ebben az esetben is évente szükséges a domain név hosszabbítását kérni.
A hosszabítás díját mindig az évforduló lejárta előtt kell befizetni.
A domain név regisztrációs számla késedelmes befizetése akár a tulajdonunkban lévő domain név elvesztéséhez is vezethet, előbb viszont egy törlés előtti parkoltatási állapotába kerül, amely időszak alatt a domain név már nem használható, viszont a tulajdonjog további 60 napig megmarad. Ha a parkolatatási időszakon belül megtörténik a domain regisztrációs díj befizetése, akkor a domain név újra az eredeti tulajdonosához kerül vissza, amennyiben a domain regisztárciós díj nem kerül befizetésre a domain név szabaddá válik mások számára is, így az szabadon regisztrálható lesz.
A domain név regisztráció díját a fentiek kockázatának és költségeinek elkerülésének érdekében kérjük időben kiegyenlíteni

Domain regisztráció díjak:

Domain végződés
1 évre
2 évre
Megújítás
Átregisztrálás
.hu domain
-
2 490,-Ft
1 800,-Ft
INGYENES*
.com domain
2 990,-Ft
5 980,-Ft
2 800,-Ft
2 600,-Ft
.net domain
2 990,-Ft
5 980,-Ft
2 800,-Ft
2 600,-Ft
.eu domain
1 650,-Ft
2 700,-Ft
2 800,-Ft
INGYENES*
.me domain
5 500,-Ft
-
4 800,-Ft
-
Törlésből visszavett .hu
800,-Ft
-
-
-

*a fentiekben feltüntett árak az ÁFÁT nem tartalmazzák.

A .hu domain delegálási szabályok értelmében 2014-ben kötelező a kitöltött regisztrációs lapot elküldeni a regisztrátor cégnek. Továbbá a .hu domain megújítást csak és kizárólag 1 évre vállaljuk.

 

Megrendelés  Domain regisztrációs adatlap (PDF)

Tárhely megrendelőlap (PDF)

Domain regisztrációs adatlap vagy Tárhely megrendelőlap feltöltése

Feltöltés

Hogy MIÉRT Mi?

 

Miért mi  vagyunk a legjobb választás?

Mert esetleg nem nagyon ért ehhez az egész tárhely kérdéshez, de Ön professzionális szolgáltatást szeretne, ahol biztonságban tudhatja a weboldalát.

Ha vannak elképzelései arról, hogy mit szeretne megjeleníteni a weblapján, de nem biztos a dolgában, akkor nyugodt lehet afelől, hogy a Pc Partner Kft. csapata segít Önnek kialakítani azt a megjelenést, amire Ön gondolt.

Ha szeretne elérhető, segítőkész, és az Ön érdekeit maximálisan előtérbe helyezőÜgyfélszolgálatot kapni, ahol mindenki azon dolgozik, hogy az Ön kérdéseit megértse, megválaszolja, és esetleges problémáit a lehető leghamarabb megoldja, akkor mi vagyunk az Ön választása.

Tovább